Pogledajte najnovije akcije i popuste koje Vam možemo ponuditi.

25.12.2016. Akcija odnošenje stare bele tehnike

Nudimo vam od sada i uslugu odnošenja stare bele tehnike, veš mašina, frižidera, zamrzivača, TA peći, sudo mašina itd. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas »

09.09.2015. Akcije stolarskih usluga

Proširili smo usluge iz oblasti stolarije. Pored već postojećih usluga montaže novog nameštaja ili rasklapanja starog i montaže zbog selidbe, dodali smo restauraciju i popravku Vašeg starog nameštaja ( stolova, stolica, polica, regala, ormana itd.) kao i usluge tapaciranja, zamene starih žičanih jezgra, makaza i ostalog okova koji je zamenjiv. 

Takođe smo u ponudu uvrstili bajcovanje ( farbanje) Vašeg starog nameštaja kvalitetnim materijalima.

U ponudi je i postavljanje laminata, izrada pragova za vrata i podprozorskih daski, montaža novih vrata i prozora, skidanje starih vrata i prozora, montaža parket lajsni kao i svi ostali poslovi vezani za stolarske usluge.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte nas.

20.02.2014. Održavanje stambenih objekata

Kućni majstor je počeo sa akcijom održavanja stambenih objekata. Plaćanje se vrši na mesečnom nivou, nije obavezno da svi stanari prihvate našu uslugu, potrebno je minimum 50% stanova da pristanu na uslugu. Mesečna cena za održavanje po stanu je 800 din, održavanje obuhvata zamenu osigurača, prekidača, utikača, brinoks creva, sifona kuhinjskih i u kupatilu.

Kao i besplatnu montažu plafonjera, garnišni, WC šolja, tuš i kuhinjskih baterija i razne druge vrste servisiranja. Rezervne delove kao što su prekidači, utikači, sifoni, gumice, utičnice, brinoks creva itd. se dodatno NE naplaćuju, tj. ulaze u mesečnu pretplatu od 800 din.  Moramo da napomenemo da su rezervni delovi novi u originalnom pakovanju i kvalitetni. Pozivamo predstavnike kućnog saveta da nam se jave ukoliko su zainteresovani ili dođu kod nas. Javite se oko svih dodatnih informacija i pitanja.


Bravar

Bravarske usluge

U velikom spisku naših usluga izdvajamo i bravarske usluge. Sve što Vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu.

Detaljnije »

Molersko farbarske usluge

Molersko farbarske usluge

Kućni majstor Vaš Komšija vam nudi sve vrste molerkih usluga kao što su skidanje stare glet mase, gletovanje, šmirglanje...

Detaljnije »

Sigurnosni sistemi

Sigurnosni sistemi

Od sada Kućni majstor Vaš Komšija Vam nudi i ugradnju, popravku i održavanje sigurnosnih sistema. U prvom planu su nam alarmi i kamere.

Detaljnije »