Nudimo razne električarske usluge koje su potrebne svakom domaćinstvu. Između ostalog bavimo se postavljanjem elekktirčnih instalacija i opreme, zamenom i ugradnjom tastera i prekidača kao i zamena tabli sa topivim osiguračima novim tablama sa automatskim osiguračima.

Neka kvalitet i iskustvo budu garancija za Vašu sigurnost.

Pružamo mnogobrojne usluge među kojima je sve vezano za:

  • Osigurače
  • Sijalice
  • Prekidače i utičnice
  • Lustere

i još mnoge druge usluge.

OSIGURAČI
Vršimo zamenu topljivih i automatskih osigurača kao i zamenu kontakt šrafa. Takođe veoma brzo i efikasno vršimo i zamenu razvodne table kutije i ormana.

SIJALICE
Što se tiče sijalica vršimo zamenu sijalica i sijaličnih grla. Majstor Vaš Komšija takođe radi i popravku sijaličnih grla.

PREKIDAČI I UTIČNICE 
Vršimo zamenu zidnih prekidača, zamena OG prekidača, zamena taster zvona, zamena indikatora za kupatilo kao i zamena utičnica.

LUSTERI
Kada su u pitanju lusteri možemo Vam ponuditi razne usluge kao što su: zamena i popravka lustera, zidnih lampi kao i zamena i popravka plafonjera.

OSTALE USLUGE
Od ostalih usluga možemo izdvojiti zamenu kabla, zamena prekidača na kablu, zamena viljuške, popravku produžnih kablova.

Elektricarske usluge
Elektricar

Bravar

Bravarske usluge

U velikom spisku naših usluga izdvajamo i bravarske usluge. Sve što Vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu.

Detaljnije »

Vodoinstalater

Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterske usluge pružamo brzo i kvalitetno. Svim klijentima izlazimo u susret bez obzirada li je u pitanju manji ili veći kvar.

Detaljnije »

Stolar

Stolarske usluge

Kućni majstor Vaš Komšija pruža i stolarske usluge. Među tim uslugama je sklapanje novog nameštaja po Vašoj želji i zahtevima ali i popravka starog nameštaja.

Detaljnije »