Kućni majstor Vaš Komšija pruža i stolarske usluge. Među tim uslugama je sklapanje novog nameštaja po Vašoj želji i zahtevima ali i popravka starog nameštaja. Takođe nudimo i demontažu nameštaja i sitna pasovanja.

Takođe Vam nudimo i usluge dihtovanja vrata i prozora trakom, zamena svih vrsta šarki, štelovanje šarki, zamena ručica kao i zamena klizača. Što se tiče montaže nudimo Vam montažu TV nosača, montažu polica, montažu kuhinjskih elemenata, kačenje slika, ikona kao i ogledala a nudimo i montažu svih vrsta garnišni.

Stolar Vaš Komšija Vam može pomoći i kod roletni i to nudeći sledeće usluge: odglavljivanje roletni, zamena gurtne i zamena mehanizma trake.

Haus majstor Vaš komšija Vam je na usluzi.

Proširili smo usluge iz oblasti stolarije. Pored već postojećih usluga montaže novog nameštaja ili rasklapanja starog i montaže zbog selidbe, dodali smo restauraciju i popravku Vašeg starog nameštaja ( stolova, stolica, polica, regala, ormana itd.) kao i usluge tapaciranja, zamene starih žičanih jezgra, makaza i ostalog okova koji je zamenjiv. 

Takođe smo u ponudu uvrstili bajcovanje ( farbanje) Vašeg starog nameštaja kvalitetnim materijalima.

U ponudi je i postavljanje laminata, izrada pragova za vrata i podprozorskih daski, montaža novih vrata i prozora, skidanje starih vrata i prozora, montaža parket lajsni kao i svi ostali poslovi vezani za stolarske usluge.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte nas.

Stolarske usluge

PRE IZVRŠENE POPRAVKENAKON IZVRŠENE POPRAVKEPRE IZVRŠENE POPRAVKENAKON IZVRŠENE POPRAVKE


Bravar

Bravarske usluge

U velikom spisku naših usluga izdvajamo i bravarske usluge. Sve što Vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu.

Detaljnije »

Vodoinstalater

Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterske usluge pružamo brzo i kvalitetno. Svim klijentima izlazimo u susret bez obzirada li je u pitanju manji ili veći kvar.

Detaljnije »

Elektricar

Električarske usluge

Nudimo razne električarske usluge koje su potrebne svakom domaćinstvu. Između ostalog bavimo se postavljanjem električnih instalacija i opreme...

Detaljnije »