Vodoinstalaterske usluge pružamo brzo i kvalitetno. Svim klijentima izlazimo u susret bez obzirada li je u pitanju manji ili veći kvar.

Bavimo se ugradnjom bojlera različitih tipova i proizvođača. Takođe montiramo i sve vrste sanitarnih uređaja.

Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

SIFONI
Pružamo usluge čišćenja sifona kao i zamena sifona. Takođe vršimo i zamenu gumice na sifonu i zamenu dihtunga i prevoja.

ČESME
Zamena gumica i frezovanje sica, zamena slavina, česmi i baterija, zamena mešača jednoručne baterije, zamena virbli i ventila kao i zamena tuš creva i tuš ručice su samo neke od usluga koje Vam možemo ponuditi.

BOJLERI
Kada su bojleri u pitanju možemo vam ponuditi sledeće usluge: zamena brinoks creva, zamena sigurnosnog ventila, zamena termostata, zamena grejača kao i zamena bojlera.

VODOKOTLIĆI
Zamena vodokotlića, zamena plovka, zvona, zamena ventila, zamena creva i cevi, zamena manžetni, gumica, potezača su usluge koje Vam nudimo.

WC ŠOLJA LAVABO
Usluge koje Vam pružamo su: zamena wc šolje i lavaboa, učvršćivanje wc šolje i lavaboa, zamena i/ili učvršćivanje daske kao i zamena dihtung gume.

ODGUŠENJA
Nudimo Vam usluge odgušenja slivnika sudopere, odgušenje slivnika lavaboa kao i odgušenja slivnika kade i mnoge druge usluge.

Vodoinstalaterske usluge
Vodoinstalater

Bravar

Bravarske usluge

U velikom spisku naših usluga izdvajamo i bravarske usluge. Sve što Vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu.

Detaljnije »

Elektricar

Električarske usluge

Nudimo razne električarske usluge koje su potrebne svakom domaćinstvu. Između ostalog bavimo se postavljanjem električnih instalacija i opreme...

Detaljnije »

Stolar

Stolarske usluge

Kućni majstor Vaš Komšija pruža i stolarske usluge. Među tim uslugama je sklapanje novog nameštaja po Vašoj želji i zahtevima ali i popravka starog nameštaja.

Detaljnije »